Një foto që ndryn një ëndërr – nga Mehmet Shtylla

Kosova pret Qeverine Shiptare me Tokat e Lirueme

Kosova pret Qeverine Shiptare me Tokat e Lirueme

Një foto që ndryn një ëndërr

nga Mehmet Shtylla

Një moment sa prekës aq edhe historik. Pritja madhështore aq e mirëpritur e Shqiptarëve të Kosovës. Të gjithë me Plisa në kokë që i bëhet qeverisë së kryesuar nga Mustafa Kruja, kur u bë i mundur Bashkimi i Trojeve Shqiptare të Kosovës, si edhe një pjese të Iliridës dhe Malit të Zi. 
Si familje e kemi për nder që xhaxhai ynë, Tahir Shtylla, ishte pikërisht Ministri i Tokave të Liruara në atë qeveri. 
Moment Historik që të gjithë Shqiptarët që ndjehen Shqiptarë me gjak, me gjuhë, me zemër e me shpirt e presin të ndodhë sa më shpejt të jetë e mundur.
Koha dhe Momenti sot punon për Kombin Shqiptar. 
Me besim tek Zoti, urojmë që kjo ëndërr e shumë brezave të realizohet.

.

Marre nga muri i FB i Mehmet Shtylles, 27 dhjetor 2021

.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat:

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook