Mid’hat Abdyl Frashëri ne BBC – Shtator 1949

Mid'hat Frashëri, Abaz Kupi me mbështetës të Komitetit Kombëtar “Shqipnija e Lirë”

Mid’hat Frashëri, Abaz Kupi me mbështetës
të Komitetit Kombëtar “Shqipnija e Lirë”

Mid’hat Abdyl Frashëri ne BBC – Shtator 1949

“Vija e jonë do të jetë kurdoherë e drejtë,
programi ynë është të fitojë indipendencë dhe të sigurojë integritetin e vëndit tënë.
Duam që shqiptari të ketë shpirtin dhe mëndjen gjithmonë për të mirën e Shqipërisë.
Do të përpiqemi të themi kurdoherë fjalën e drejtë dhe të rrëfejmë udhën e mirë.
Kjo është lutja e jonë ndaj Zotit të madh dhe lusim që gjithë shqiptarët e vërtetë t
ë rrëfehen të denjë për të qenë shërbëtorët e Shqipërisë.“
.
Mid’hat Frashëri ne  BBC, Londër, Shtator 1949
.
Foto: Mid’hat Frashëri, Abaz Kupi dhe anëtarë të tjerë dhe mbështetës të Komitetit Kombëtar “Shqipnija e Lirë” pak minuta para fjalimit historik të Mid’hat Frashërit në Radion British Broadcasting Corporation (BBC).

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook