Kanë vandalizuar jetët tona – nga Adriatik Lapaj

Avokati Adriatik Lapaj

Avokati Adriatik Lapaj

Kanë vandalizuar jetët tona

nga Adriatik Lapaj

Parlamenti Shqiptar

Parlamenti Shqiptar

Kanë vandalizuar jetët tona;
Kanë vandalizuar pronën publike duke e ndarë si plaçkë lufte;
Kanë vandalizuar të ardhmen tonë duke e dhënë me konçesion;
Kanë vandalizuar administratën publike duke e bërë politike;
Kanë vandalizuar shëndetin tonë duke mos standardizuar cilësinë e ushqimeve;
Kanë vandalizuar arsimin duke futur militantë kudo;
Kanë vandalizuar Policinë e Shtetit, mjafton të kujtojmë se sa oficerë të nivelit të lartë drejtues janë në kërkim policor për drogë;
Kanë vandalizuar mjedisin duke shpyllëzuar atdheun;
Kanë vandalizuar detin duke lejuar katrahurën urbane;
Kanë vandalizuar burimet e ujit duke na lënë në thatësirë edhe pse jemi të dytët në Europë për sasi uji për banor;
Kanë vandalizuar ushtrinë duke e lënë ushtrinë më të papajisur në Europë;
Kanë vandalizuar kulturën, duke lejuar shkatërrimin e pasurive arkeologjike dhe objekteve të trashëgimisë materiale dhe jomateriale;
Kanë vandalizuar të varfërit, duke i lënë në mjerim;
Kanë vandalizuar punëtorët duke i lejuar të trajtohen si skllevër në fasoneri, miniera;
Kanë vandalizuar pasuritë minerare duke lejuar të vidhen barbarisht;
Kanë vandalizuar prodhimin, duke lejuar kontrabandimin;
Kanë vandalizuar ekonominë duke lejuar e bekuar monopolet.
30 vite vandalizëm.
.
Marrë nga Muri i Fb i Adriatik Lapajt, 13 dhjetor 2020

.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat:

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook