Arkivë për » Shtator 6th, 2023 «

Ivan Turgenev, ylli që arriti të shkëlqente mes diejve rus të letërsisë botërore – në përvjetorin e vdekjes përgatiti Albert Vataj

Ivan Turgenev, ylli që arriti të shkëlqente mes diejve rus të letërsisë botërore në përvjetorin e vdekjes  – Përgatiti Albert Vataj Ivan Turgenev ishte padyshim një nga shkrimtarët, romancierët dhe poetët më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook