Arkivë për » Prill 21st, 2019 «

Fjalë të rralla – nga Haxhi Krasniqi (Përparimi, 1962)

Fjalë të rralla – nga Haxhi Krasniqi (Përparimi, 1962) Mbledhë në Podrimë: Suharekë, Krushë të Madhe e Nëpërbisht . bungur-i = bloja e trashë e miellit të misrit, vlen për me mâjë gjanë Lexo Me Teper.

Hermetizmi ynë, jo si ai europian, më i vrazhdë, ekzistencial… – Visar Zhiti, intervistuar Violeta Murati

Hermetizmi ynë, jo si ai europian, më i vrazhdë, ekzistencial… Visar Zhiti, intervistuar Violeta Murati Jeni njeriu dhe shkrimtari në vëmendje të medias, së fundmi edhe për dosjen tuaj të dënimit në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook