Arkivë për » Maj 22nd, 2016 «

Myzafer Pipa dhe koha kur ai jetoi e vdiq nga Ahmet Bushati

Myzafer Pipa dhe koha kur ai jetoi e vdiq nga Ahmet Bushati Në kohën që sapo donte me u hapë “Gjyqi Special” në kinema “Kosova” në Tiranë, 1 mars 1945, kush tjetër Lexo Me Teper.

Leksioni i madh i Marco Panellës nga Jozef Radi

Marco Pannella (Giacinto Pannella) (1930-2016) – politikan italian, i vetpercaktuar si “radikal, socialist, liberal, federalist europian, antiklerikal, antiproibicionist, antimilitarist, joviolent e gandian…!” Njeriu i 1000 betejave! Leksioni i madh i Marco Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook