Arkivë për » Mars, 1993 «

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi Botuar nga shtëpia botuese “Lilo” me kopertinë të Eleni Laperit. Redaktore Sevim Arbana, Tiranë 1993, 1000 kopje, (fq. 160) “Muret e Muzgut” asht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook