Nyjet-Arkivit për » Nelson Mandela «

Nelson Mandela (1918-2013) – Tre Aforizma kundra Urrejtjes

*** Arsimi asht arma ma e fuqishme për me ndryshue botën… *** Askush nuk lind duke urrye nji person tjetër për ngjyrën e tij të lëkurës, për rrethanat shoqnore nga vjen apo për fenë e Lexo Me Teper.

Sami Dangëllia – Historia e njeriut që vuajti një jetë në burgjet komuniste

I njëjti person në dy foto burgu: Sami Dangëllia.  Hyri në burg në moshën 24 vjeçare. Vdiq në burg në moshën 67 vjeçare. Fotoja e parë është bërë pak kohë pas hyrjes në Lexo Me Teper.

S’kemi para as për të varrosur Mandelën tonë Skënder Tufa

Nuk kemi para as për të varrosur Mandelën tonë nga Skënder Tufa Në datën 11 dhjetor Nënkryetari i Parlamentit deklaroi se do të bëhej e mundur që qytetarët të ndiqnin seancat Lexo Me Teper.

Nelson Mandela (1918-2013) – Përsosmënia

“…Nji mendje e mprehtë dhe nji zemër e mirë… mbeten gjithnji kombinimi ma i gjetun…!”

Mandela i Famshëm dhe Mandelët e Pafamshëm të Shqipërisë Lazër Radi

Nelson Mandela i Famshëm… dhe Mandelët e Pafamshëm te Shqipërisë!! nga Lazër Radi (Diskutim mbi librin “Mandelët e Shqipërisë” te Agim Mustës) Në hyrjen e “Arqipelagut Gulak”, Aleksandër Solzhenjcin thotë: “Një njeri i vetëm s’do Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook