Nyjet-Arkivit për » Burgu i Nishit «

Rrëfimi i dëshmitarit: Si u eliminua Miladin Popoviçi – nga Kastriot Dervishi

Rrëfimi i dëshmitarit: Si u eliminua Miladin Popoviçi nga Kastriot Dervishi Miladin Popoviçi, njeriu që përzgjodhi dhe i la peshqesh shqiptarëve Enver Hoxhën, u shtri përdhe i vdekur 13 marsin e vitit Lexo Me Teper.

Kalimi i Kufirit dhe Udhëtimi nga një burg te një tjetër…

Kalimi i Kufirit dhe Udhëtimi nga një burg te një tjetër… Historia e dhimbshme e shqiptarit të Kosovës, Fazli Deliu, që u arratis nga dhuna e UDB-së për të rënë në dhunën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook