Arkivë për » Dhjetor 24th, 2021 «

Tanusha & Shulamita nga Emrije Krosi Krahasimi mes Tanushës së Eposit dhe Shulamitës së Solomonit

Tanusha & Shulamita nga Emrije Krosi Krahasimi mes Tanushës së Eposit dhe Shulamitës së Solomonit, (studim në rrafshin krahasimtar).  Në një studim përzgjedhja e temës, qëllimit dhe mënyra shumë herë “pëmbysen” dhe “përplasen” Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook