Nyjet-Arkivit për » Vlera e Njeriut «

Sami Frashëri (1850-1904) – Vlera e njeriut

“Sikundër, elefantin e vrasin për dhëmbët e tij të çmueshëm, disa guaska deti i gjuajnë për margaritarët që fshehin brenda dhe bilbilin e robërojnë për zërin e tij të bukur, kështu Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook