Nyjet-Arkivit për » Violina «

Vivaldi nё burg! nga Kozeta Mamaqi

Vivaldi nё burg! nga Kozeta Mamaqi Në kujtim të Kolit!
 (Pjesë nga libri “Loja me telefon” i autores) Pak rreshta për miken time Kozetë!!! nga Jozef Radi Me Kozeta Mamaqin jemi miq kahera… Jemi Lexo Me Teper.

Fragmente kujtimesh
 për profesor Fotaq Filipeun… Flamur Shabani

Fragmente kujtimesh 
për profesor Fotaq Filipeun… nga Flamur Shabani Edhe pse kam shkruar edhe herë tjetër për profesorin, një cytje, një ngacmim
sado i vogël nga një shok a mik apo leximi Lexo Me Teper.

Nji refleksion mbi kohën që jetojmë dhe kohrat që vijnë…

Refleksion mbi kohën që jetojmë… dhe kohrat që vijnë… nga Jozef Radi Koha që jetojmë asht koha e ngutjes së madhe… Të gjithë ngutemi për diku, të gjithë e kemi mendjen përplot, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook