Nyjet-Arkivit për » Vehap Kola «

Për të tretën ditë vazhdoi në Tiranë dhe Durrës protesta të rinisë antiqeveritare…

E respektoj këtë kërkesë të rinisë nga Vehap Kola U desh të kalonin 30 vite që të rinjtë e Shqipërisë të vihen edhe njëherë përballë një tufe të moshuarish që kërkojnë Lexo Me Teper.

Probleme Ekonomike a Sentimentale çështja e Detit me Greqinë – nga Vehap Kola

Probleme Ekonomike a Sentimentale çështja e Detit me Greqinë* nga Vehap Kola Të paktën 3 miliard fuçi naftë dhe rreth 4 deri 30 trilion metër kub gaz natyral fshihen në detin Jon Lexo Me Teper.

“Objektivat Komuniste” nga libri i Cleon Skousen, “The Naked Communist” (Komunisti Lakuriq) – Përgatiti Vehap Kola

“Objektivat Komuniste” nga libri i Cleon Skousen, “The Naked Communist” (Komunisti Lakuriq) Përgatiti Vehap Kola “Ne nuk mund të presim që amerikanët të kërcejnë nga kapitalizmi në komunizëm, por ne mund t’i Lexo Me Teper.

Dritero Agolli (1931-2017) – Shkrimtari dhe Vdekja – 27 Opinione

Dritero Agolli (1931-2017)  Shkrimtari dhe Vdekja – 27 Opinione Më dhëmbin gjitha Vdekjet – edhe tëndja, po më shumë më dhembin Poetët e Vrarë… nga Heshtja e Poetëve që një ditë shkojnë së bashku Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook