Nyjet-Arkivit për » Suljotët «

Lord Byron dhe Revolucioni Grek – nga Dionis Qirxidhi

I dashur Jozef, libri i parë më mësoi të jem stoik në gabimet që po e redaktojnë më mirë, duke mos u hallakatur, siç bëra më parë. Kam gjetur fragmente Lexo Me Teper.

Emrat e fshatrave të Sulit pasqyrë e identitetit etnik të suljotëve

Emrat e fshatrave të Sulit  – pasqyrë e identitetit etnik të suljotëve nga Dr. Nelson R. Çabej Ky shkrim i shkurtër bazohet në një pjesëzë të librit “Epirotes – Albanians of Antiquity” Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook