Nyjet-Arkivit për » Suksesi «

Emily Dickinson (1830-1886) – Suksesi

Suksesi, asht ma i ambël ndër mendimet e atyne që s’kanë mujtë kurrë me e mbrritë atë… 

Albert Einschtain (1879-1955) – Suksesi

“N’se dëshiron sukses mjafton me ba diçka që e ndjen dhe diçka që beson… e suksesit s’i mbetet tjetër veç me ardhë…!”

Michael Jordan (1963) – Suksesi

“Shpesh më kanë dhanë besimin e gjuejtes  së fitores n’sekondën e fundit, dhe unë e kam humbë… Kam dështue shumë e shumë herë në jetë… dhe pikërisht prej kësaj sot Lexo Me Teper.

Marcus Aurelius (121-180) – Suksesi

“Sukseset e jetës suaj, varen nga cilësia e mendimeve të tua…”  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook