Nyjet-Arkivit për » Suat Asllani Mit’hat Aranitasi Haki Karapici Fuat Asllani Baltazar Benusi Isan Libohova Lazër Radi Selman Riza Elmaz Libohova Kudret Kokoshi Fatos Kokoshi Qazim Bllaca «

Terror ’44: 46 juristët që u pushkatuan e vdiqën burgjeve Rezarta Delisula

Terror ’44, – 46 juristët që u pushkatuan dhe vdiqën burgjeve Rezarta Delisula (pan) Në dy vitet e para të çlirimit u pushkatuan dhe u dënuan 46 juristë. Referuar librit më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook