Nyjet-Arkivit për » Spiuni «

Spiuni i Xhelal Koprenckës – nga Kastriot Dervishi

Spiuni i Xhelal Koprenckës nga Kastriot Dervishi Në kampet dhe burgjet e komunizmit ka qenë një kategori e vogël të dënuarish të cilët u thyen, u bënë dëshmitarë apo bashkëpunëtorë të Sigurimit. Lexo Me Teper.

Spiunët e Fëmijërisë sime dhe Drita e mbetur nga Kujtimet… nga Kujtim Cekani

Spiunët e Fëmijërisë sime dhe Drita e mbetur nga Kujtimet… nga Kujtim Cekani E kush nuk kthehet te vitet e dikurshme të shkollës…?! Unë nuk besoj se ka fëmijë që mos t’i kujtojë Lexo Me Teper.

Kur nderohen spiunët… rrëfime nga Kujtim Cekani

Kur nderohen spiunët… rrëfime nga Kujtim Cekani (Rrno për me tregue…) Ishte viti 1987… e dija që për mua nuk kishte të ardhme në Shqipëri… e megjithatë mora një vendim të rrezikshëm në atë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook