Nyjet-Arkivit për » Soren Kierkegaard «

Kur koha t’i japë jetë kohës dhe jeta t’i shërbejë jetës… Reflektim nga Merita Smaja

Kur koha t’i japë jetë kohës dhe jeta t’i shërbejë jetës… Reflektim nga Merita Smaja Mbas leximit të romanit “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” të Stefan Çapalikut.   Sa herë që lexojmë diçka Lexo Me Teper.

Soren Kierkegaard – Liria e Fjalës

“Njerëzit kërkojnë Lirinë e Fjalës si kompensim për Lirinë e Mendimit të cilën shumë rrallë e përdorin!…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook