Nyjet-Arkivit për » Sirenat e Uliksit «

Pushtete që prodhojnë krim… – nga Kazanova Aliaj

Pushtete që prodhojnë krim… nga Kazanova Aliaj Përmbysja ndodhi dhe bashkë me internacionalen, që ishte refren i ferrit të tyre e ku jeta u bë getoja më e inkriminuar e Europës, ku Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook