Nyjet-Arkivit për » Shtjefën Gjeçov «

Marrëdhëniet e At Shtjefën Gjeçovit me Prengë Bibë Dodën – nga Nikolle Loka

Marrëdhëniet e At Shtjefën Gjeçovit me Prengë Bibë Dodën nga Nikolle Loka Prengë Bibë Doda e çmonte shumë atdhetarizmin dhe erudicionin e Gjeçovit, prandaj e pati si bashkëpuntor në zgjidhjen e ngatërresave Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook