Nyjet-Arkivit për » Rudina Lohja – Kurti «

Besoj se ne jemi kujtimet tona… – nga Rudina Lohja Kurti

Besoj se ne jemi kujtimet tona… nga Rudina Lohja Kurti Hera-herës dhe pothuajse në çdo moshë e kam kapur fëmijërinë duke bredhur tek unë… Ketë e them, pasi e kap veten të Lexo Me Teper.

Një pyll i gjërë brenda shpirtit… – refleksione tё Rudina Lohja Kurtit mbi librin “Gjurmë” tё Luli Velit

Një pyll i gjërë brenda shpirtit… refleksione tё Rudina Lohja Kurtit mbi librin “Gjurmë” tё Luli Velit “Gjurmë” – Libri i parë dhe ndoshta i parafundit i Luli Velit, erdhi tek Lexo Me Teper.

Ne me touche pas… – tregim nga Rudina Lohja – Kurti

“Ne me touche pas…” tregim nga Rudina Lohja – Kurti Gjithçka qëndron bukur, motër e shtrenjtë, për çka u emocionova dhe u lumturova. I tërë tregimi rrjedh derisa furishëm përfshin edhe vetë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook