Nyjet-Arkivit për » Rexhep Meidani «

Mbi krizën demografike shqiptare nga Prof. Rexhep Meidani

Mbi krizën demografike shqiptare nga Prof. Rexhep Meidani ish Presidenti i Republikës “Sot, në Shqipëri, kriza ekonomike, më së fundi është pranuar haptazi nga politika (sidomos nga ajo në qeverisje). Ajo, Lexo Me Teper.

Jeta e Petro Markos… dhe fshati i tij më i bukuri në botë…

“Në vitet që pasuan, në jetën që jetoi, Ai sigurisht punoi dhe krijoi. Puna ishte burimi i gjallë që i ushqente zemrën. Të shkruarit, krijimi ishte frymëmarrja e tij. Botimi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook