Nyjet-Arkivit për » radiandradi.com «

6 vite punë e përkushtim – dhe pak informacion mbi www.radiandradi.com

6 vite punë e përkushtim – dhe pak informacion mbi www.radiandradi.com Me 14 mars 2013, plot 6 vite ma parë, mori udhëtimin projekti modest i nji faqe letrare online të cilën Lexo Me Teper.

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi Sot është nji ditë e veçantë… Sigurisht s’ka asgjë të veçantë, veç kumtimit të disa numrave në dukje të ftohtë dhe Lexo Me Teper.

“…kësaj gjuhe i duhet ma shumë shpirt e muzikë…” Elona Çuliq

Në nyjë t’nji bashkpunimi jo fort të lehtë… radiandradi.com – PerShkodren Nji ftese shumë të sjellshme për bashkëpunim me PerShkodren, ju përgjigja me thanë të drejtën jo pa entusiazëm dhe dashamirsi. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook