Nyjet-Arkivit për » Qershori «

Faik Konica (1875-1942) Maj-Qershor

“Maji dhe qershori – dy muaj vëllezër – vijnë buzëqeshur duke hedhur lule e duke përndarë pemë… Edhe në qofshi i ngrysur nga mendimet, do të mirrni pak zemër e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook