Nyjet-Arkivit për » “Politika si profesion” «

Trinomi: politikë, pushtet, ideologji – (dhe mashtrimi që u ndodh masave) – nga Ervina Toptani

Mustafa Arapi – Pushteti Trinomi: politikë, pushtet, ideologji. (dhe mashtrimi që u ndodh masave) nga Ervina Toptani Në vitin 1919, mbahet një konferencë e shkëlqyer nga Max Weber, titulluar “Politika si profesion”. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook