back to top
22.5 C
Tirana
E hënë, 24 Qershor, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Perla në plagën e një martese

Perla në plagën e një martese Novele nga Marçel Hila

Marcel Hila - Perla në Plagën e nji Martese Perla në plagën e një martese Novele nga Marçel Hila Kapitulli I Ishte fillimi i shtatorit i vitit 1989....

Perla në plagën e një martese* nga Marçel Hila

Drama jetësore e Valentin Pervizit... nga Ilir Seci Në një nga esetë e tij poeti dhe disidenti i famshëm polak Çeslav Milosh shkruan: “Vetëm një përqindje...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.