Nyjet-Arkivit për » Nostalgji «

Rruga Ime, rruga Juaj, rruga Jonë… mall dhe dhimbje për Korçën nga Ana Maria Dhamo

Rruga Ime, rruga Juaj, rruga Jonë… mall dhe dhimbje për Korçën nga Ana Maria Dhamo Këtë mall të madh e hodha në letër dhe e botova në gazetën e qyteti ku jetoj. Sigurisht, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook