Nyjet-Arkivit për » Naum Cere «

28 Prill 1912 13 Qershor 1912 – “Vatra” njihet zyrtarisht edhe nga Shteti Amerikan

28 prill 1912 – 13 Qershor 1912 – “VATRA” njihet zyrtarisht nga Shteti Amerikan Me 3 Qershor 1917, VATRA hapi fushatën “Për Shpëtimin e Shqipërisë” dhe mblodhi 150 mijë dollarë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook