Nyjet-Arkivit për » Mustafa Qemali «

Beteja e Çanakalas… aty ku u vranë për asgjë 25 mijë shqiptarë

Beteja e Çanakalas, aty ku u vranë për asgjë 25 mijë shqiptarë Beteja e Çanakales, aty ku u vranë për asgjë 25 mijë shqiptar e komanduar nga (Mustafa Kemal i lindur Lexo Me Teper.

Eqrem Bej Vlora – Personalitet i shquar i diplomacisë shqiptare në shekullin e kaluar – nga Eugen Shehu

Eqrem Bej Vlora – Personalitet i shquar i diplomacisë shqiptare në shekullin e kaluar nga Eugen Shehu Familja Vlora, ka qenë dikur në radhët e familjeve të mëdha shqiptare, të cilat, në Lexo Me Teper.

Ideologjia e dashurisë, përballë ideologjisë së urrejtjes nga Aurel Plasari

Ideologjia e dashurisë, përballë ideologjisë së urrejtjes nga Aurel Plasari Et’hem Haxhaidemi u kthye në atdhe në vjeshtën e vitit 1928. Mbas studimeve të mesme në Leçe të Italisë dhe Insbruk të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook