Nyjet-Arkivit për » Melodija e vdekjes «

Melodija e vdekjes nga Lazër Radi (1937)

Melodija e vdekjes nga Lazër Radi Shokut tim Polikron Niçe …Dhe nji dritë e zbehtë kandili, – dritë e mistershme plot hije e ndriçonte at dhomën e errët… dhomë që kishte hijen Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook