Nyjet-Arkivit për » Mehmet Sokoli «

Madhështia e mos-harresës… Shpëtim Hereni rrëfen kujtime të Bajram Herenit

Madhështia e mos-harresës…  Shpëtim Hereni rrëfen kujtime të Bajram Herenit  Kur të nderon edhe kundërshtari! Ishim duke punuar në Uzinën e Superfosfatit në Laç, vjen komandanti i kampit Hazbi Lamçe, dhe na nxjerrin në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook