Nyjet-Arkivit për » Maksi Pengo «

Letër e hapur Zv.Kryeministrit Niko Peleshi

Letër e hapur Zv.Kryeministrit Niko Peleshi Një protestë qytetare në mbrojtje të vlerave të qytetit të Korçës… Disa arkitektë korçarë, të vendosur në Amerikë dhe Kanada shprehin shqetësimin e tyre qytetar, në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook