Nyjet-Arkivit për » Liria e Fjalës «

Liria e fjalës dhe “Trubaduri” sllav në Korçë – nga Frank Shkreli

Liria e fjalës dhe “Trubaduri” sllav në Korçë nga Frank Shkreli Ja edhe këngëtari sllav Goran Bregoviq – e cilësoj si “sllav” pasi nuk jam i sigurt se cilit prej grupeve etnike Lexo Me Teper.

Liria e fjalës dhe besimit – Opinon nga Behar Gjoka

Liria e fjalës dhe besimit Opinon nga Behar Gjoka   Njerëzimi, në perëndim dhe lindje, pas ngjarjeve makabër të Parisit, ku terrorizmi dhunoi jetën dhe lirinë, nuk është më si më parë. Ankthi Lexo Me Teper.

Soren Kierkegaard – Liria e Fjalës

“Njerëzit kërkojnë Lirinë e Fjalës si kompensim për Lirinë e Mendimit të cilën shumë rrallë e përdorin!…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook