Nyjet-Arkivit për » Kujtimet «

Besoj se ne jemi kujtimet tona… – nga Rudina Lohja Kurti

Besoj se ne jemi kujtimet tona… nga Rudina Lohja Kurti Hera-herës dhe pothuajse në çdo moshë e kam kapur fëmijërinë duke bredhur tek unë… Ketë e them, pasi e kap veten të Lexo Me Teper.

Jean Paul (1763-1825) – Kujtimet

“Kujtimet janë e vetmja Parajsë, prej së cilës s’mundet me na shkulë askush…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook