Nyjet-Arkivit për » Kostandin Kavafis «

Poezia përballë Driteroit!! nga Rezart Palluqi

Poezia përballë Driteroit!! nga Rezart Palluqi Poeti, Dritëro Agolli prej kohësh u shpëlan trurin poetëve të rinj, duke ju thënë se: “Poezia nëse nuk derdhet në strofë nuk është  poezi…!” – aq Lexo Me Teper.

Kostandin Kavafis (1863-1933) – E vërteta

E vërteta asht mëkat, forma ma çnjerëzore dhe ma e pagdhendun e falsitetit. Po dikush duhet ta thotë, veç me e ruejtë kryet prej trekambëshit, po veç atëherë duhet.  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook