Nyjet-Arkivit për » Karavan «

Një ëndër e përçudur fëminie… dhe arti i Salvador Dalisë – nga Avis Gjyshja

Një ëndër re përçudur fëminie dhe arti i Salvador Dalisë nga Avis Gjyshja Dua t’ju tregoj për një ëndërr të çuditëshme që kam parë në netët e largëta të fëmijërisë time, kur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook