Nyjet-Arkivit për » Kapedan Caush Prifti «

Masakra e Hormovës dhe kapedan Caush Prifti nga Gëzim Zilja

Masakra e Hormovës dhe kapedan Caush Prifti nga Gëzim Zilja Gjatë përpjekjeve e luftrave për zgjerimin e pushtetit të tij, Ali Pasha u kundërshtua nga një pjesë e sundimtarëve të trevave shqiptare, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook