Nyjet-Arkivit për » Kalendari Enciklopedik Shqipëtar «

Shumë prej nesh përfitojnë nga dobësitë në vend që të ndihmojë forcimin e tyre…

Madhështi të rralla Shpirtërore Vrapuesi kenian Abel Mutai ishte vetëm disa metra larg fundit, por u hutua me sinjalet dhe u ndal, duke menduar se e kishte përfunduar garën. Atleti spanjoll Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook