Nyjet-Arkivit për » Izota Haruni «

Legjenda e ikjeve të mia… nga Izota Haruni – në kujtim të eksodit mars 1991

Legjenda e ikjeve të mia… nga Izota Haruni  në kujtim të eksodit mars 1991 Në kujtim të ditëve të janarit dhe të marsit të vitit 1991, kur krejt shpirtrat tanë të çoroditur mërrnin malet Lexo Me Teper.

Më ndje o Zot! – Lutjet e një qeni të lashtë

Më ndje o Zot! Lutjet e një qeni të lashtë Më ndje o Zot… Po të drejtohem ty… se i lodhur jam nga kjo jetë, dhe përgjërohem veç për një përkedhelje tënden. Njeriu ka harruar ta Lexo Me Teper.

Nderi i shpëtuar i një dasme nga Izota Haruni

Nderi i shpëtuar i një dasme tregim nga Izota Haruni Ajo ishte më e vogla e katër fëmijëve. S’e kishte lënë asnjëherë të ftohej prehëri i babit, aq ishte e lidhur me të Lexo Me Teper.

Babi që s’u kthye një mbrëmje… rrëfim nga Izota Haruni

Izota Haruni në pak rreshta për veten e saj Jam e lindur në qytetin e Tiranës, me 14 janar të vitit ’61… dhe e rritur në Lushnje, e specifikuar më qartë… Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook