Nyjet-Arkivit për » Fshisari «

Fshisari – poezi nga Jacques Prevert

Fshisari – poezi nga Jacques Prevert Në breg t’nji lumi nji fshisar paksa i mërzitun po fshin përtueshëm e diellin e dashuruem po e kqyrte. Nji çift i dashuruem t’përqafun kalojnë përskaj dhe ai me shikim i ndjek si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook