Nyjet-Arkivit për » Fotografi «

Një foto… dhe disa rreshta per Pano Taçin – nga Qerim Vrioni

Një foto… dhe disa rreshta per Pano Taçin nga Qerim Vrioni Me poetin Pano Taçi (1928-2012) më njohu gjatë një përurimi libri, miku ynë i përbashkët, shkrimtari dhe redaktori, Pandeli Koçi. Lexo Me Teper.

Miladini, “beu” i luftës foto me shënim nga Kastriot Dervishi

Miladini, “beu” i luftës foto me shënim nga Kastriot Dervishi Personi mbi kalë është Miladin Popoviçi. Në pyjet e bukura të Shqipërisë, kalin e tërheq një shoqe lufte. Kapardisja e tij dhe Lexo Me Teper.

Gjuha kryeneçe e fotove – Shkollat shqipe ne Maqedoni 1941-1944

Gjuha kryeneçe e fotove – Shkollat shqipe në Maqedoni 1941-1944 Shpesh kur fjalët s’mbrrijtë me i thanë si duhet kohnat e ikuna, kam vërejtë se janë shfaqë në ndihmë të historisë sonë Lexo Me Teper.

Planet e Mbretit Zog për të shëndruar Tiranën në qytet me arkitekturë europiane (foto)

Planet e Mbretit Zog për të shëndruar Tiranën në qytet me arkitekturë europiane (foto) Mbreti Zog njihet një figurë historike dhe politike shum e diskutuar në lidhje me atë që ai Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook