Nyjet-Arkivit për » “E Penguara” «

Dy fjalë edhe prej meje, autorit të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj

Dy fjalë edhe prej meje, autorit  të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj Reagim  ndaj shkrimit “Vajzat e Interrnuara”… të Gj. Pervizit Sa herë shkoj në Shqipëri, dhe kjo ka qenë Lexo Me Teper.

Vajzat e Internuara… nga Gjuliana Pervizi (Malaj)

Vajzat e Internuara… nga Gjuliana Pervizi (Malaj) e quajtun ndryshe “Beba”, nji e internuar në moshën katër muajshe në kampin ma mizor, atë të Tepelenës dhe i mbeti nofkë që i mbeti për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook