Nyjet-Arkivit për » Dugajt e Reja «

E para demostratë e mirëfilltë antikomuniste në Shqipni… nga Ilir Seci

E para demostratë e mirëfilltë antikomuniste në Shqipni… nga Ilir Seci (Kujtime nga data 13 Dhjetor 1990) …Mbramja e 12 dhjetorit 1990, nuk ndryshonte shumë prej mbramjeve tjera të atij mueji… Në konviktin Lexo Me Teper.

Tefë Palushi apo humori si modus vivendi nga Vladimir Myrtezai

Tefë Palushi apo humori si modus vivendi… nga Vladimir Myrtezai Nëse ka një vend ku humori zë vend si zë i parë dhe përpjesëtohet në një shkallë të gjerë mbijetese, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook