Nyjet-Arkivit për » Dinjiteti «

Kurani sure 73/10 – Dinjiteti

“Përballo me kurajo gjithçka të thonë, dhe largohu me dinjitet prej tyne…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook