Nyjet-Arkivit për » Besimi «

Jul Qezari (100-44 p.K) – Besimi

“Njerzit i besojnë me gjithë shpirt, diçkaje që ata dëshirojnë më t’vërtetë të ndodhë…”  

George Eliot (1818-1880) – Besimi

“Kurrë nuk asht vonë të bahesh ai që s’pate mundsi të ishe bà…!”

Andrea Peters – Besimi

“Besimi është si nji fletë letre, që nëse zhubravitet njeherë,  kurrë s’kthehet përsëri si ma parë…!”

Leon Tolstoj – Besimi në vete dhe te të tjerët…

“Duke besue n’vetvete, njeriut gjithnji i duhet m’u përballë me gjykimin e tjerëve, duke besue të tjerët, ai gjithnji do t’ketë mirkuptimin e atyne që e rrethojnë…”  Tolstoj
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook