Nyjet-Arkivit për » Ballshi «

Katër Mendime dhe Katër Poezi nga Leon Lekaj…

Katër Mendime dhe Katër Poezi nga Leon Lekaj… Leon Lekaj, e ndjen poezinë në çdo qelizë të qenies së vet, prandej e ka vra kahera britmën e dukjes… Vargjet e tij Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook