Nyjet-Arkivit për » Baba Myrteza Paja «

Torturat e përdorura ndaj grupit të deputetëve dhe intelektualëve në vitet 1947-1948 nga Kastriot Dervishi

Torturat e përdorura ndaj grupit të deputetëve dhe intelektualëve në vitet 1947-1948 nga Kastriot Dervishi Procesi ndaj grupit të deputetëve dhe intelektualëve të tjerë është zhvilluar nëpërmjet një procesi të tmerrshëm torturash. Lexo Me Teper.

Vdekja nga torturat e Baba Myrteza Pajës nga Kastriot Dervishi

Gjatë vitit 1978, kryeja shërbimin ushtarak në Dropull të Gjirokastrës, në nji brigadë montimi të kupolave të artilerisë. Në atë repart ne si ushtarë të rinj, gjetëm edhe 4-5 ushtarë Lexo Me Teper.

Baba Myrteza Paja – dhe Martirët e Bektashizmës Shqiptare

Martirët e Bektashizmës Shqiptare Persekutimi i kryegjyshëve,  baballarëve dhe dervishëve gjatë regjimit komunist. Në kërkim të nji emri të Bektashizmës… Jozef Radi Kujtimit të Baba Myrteza Pajës, Klerikut të Bektashizmës Kruetane Kjo listë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook