Nyjet-Arkivit për » Arti «

Zemërimi i Avni Delvinës…

Zemërimi i Avni Delvinës… Dikush e ka zemruar Avni Delvina?!? Dhe “dikushi”, sigurisht s’është nji i vetëm po disa, sigurisht ata kanë emër dhe mbiemër; kanë fytyrë po edhe maskë; kanë ndjenja Lexo Me Teper.

Reflektim mbi Artin e Avni Delvinës… Jozef Radi

Reflektim mbi Artin e Avni Delvinës… nga Jozef Radi   Bahen gjithnji e ma të shumtë ata që ndjekin me pasion artin kompleks të Avni Delvinës, kët miksazh fantastik ku bashkohen e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook