Nyjet-Arkivit për » Arben Liako «

Visarion Xhuvani – pak histori nga jeta dhe Autoqefalia e Kishës Ortodokse Shqiptare

Visarion Xhuvani – pak histori nga jeta dhe Autoqefalia e Kishës Ortodokse Shqiptare Personaliteti Visarion Xhuvanit, i këtij apostulli të shqiptarizmës vjen në kujtesën tonë si i pari Kryepeshkop i Autoqefalisë së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook