Nyjet-Arkivit për » Aleksandër Stipçeviq «

“Môšum mo kânda drita!” tek arbëneshët e Zarës – nga Prof. Dr. Aljula Jubani Bengu

“Môšum mo kânda drita!” tek arbëneshët e Zarës Prof. Dr. Aljula Jubani Bengu Në hapësirat ballkanike, europiane dhe më tej, gjuha shqipe sot ka një shtrirje të gjerë: veç Republikës së Shqipërisë Lexo Me Teper.

Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji

In memoriam: Akademik Aleksandër Stipçeviq (1930-2015), Ilirologu me famë botërore nga Don Lush Gjergji Me 31 gusht, edhe një humbje e madhe për botën shqiptare, arbërore, vdekja e akademikut dhe profesorit, Lexo Me Teper.

Derisa Stipçeviqi të jetë gjallë, mos pretendoni ta ndryshoni historinë e shqiptarëve…

Derisa Stipçeviqi të jetë gjallë, mos pretendoni ta ndryshoni historinë e shqiptarëve… Llukman Halilin bisedon me Profesor Aleksandër Stipçeviq Shandri (Aleksandër Stipçeviq), ky shkencëtar me famë botërore, për Arbëneshët e Zarës, shokët, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook